fbpx

Tarieven

Diensten en tarieven

Traject vanaf 497 euroAfhankelijk van duur en locatie
Alle remmen los sessie 127 euro Locatie Halfweg (andere locaties in overleg mogelijk)
Uurtarief97 euro  

*Alle bedragen zijn exclusief 21% btw

Wij verzorgen trainingen en workshops op maat. De mogelijkheid bestaat om hierbij een combinatie te maken met andere activiteiten zoals boksen, boogschieten, bootcamp of een fietstocht. Wij kunnen een dag of dagdeel geheel op je wensen afstemmen. Indien gewenst kan ook catering worden verzorgd. Prijzen starten vanaf €750,- excl. BTW per dagdeel. Dit is inclusief intake, op maat gemaakte training en exclusief locatie en cateringkosten.

De coaching door Smart Steps valt niet onder de zorgverzekering. Het komt echter wel vaak voor dat de werkgever de kosten voor een coach of behandeltraject geheel of gedeeltelijk betaald. Vaak gebeurt dit vanuit een vooraf ter beschikking gesteld opleidingsbudget. Ook kunnen er mogelijkheden zijn vanuit de Wet Poortwachter. Regelingen zoals re-integratietrajecten, PGB of belastingaftrek kunnen tevens mogelijkheden zijn voor vergoedingen van trajecten bij Smart Steps. Informeer hiervoor eerst bij je werkgever, Belastingdienst of gemeente.

Hoe werkt de betaling?

De bedragen worden voor de sessie betaald door middel van een factuur.

Afspraak annuleren?

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Gebeurd dit niet, worden de volledige kosten in rekening gebracht. Je kunt een afspraak via de mail annuleren. Voor teamtrainingen gelden afwijkende voorwaarden deze worden via de offerte gecommuniceerd.

Praktische informatie

Het is raadzaam om warme (afhankelijk van weersomstandigheden), makkelijk zittende kleding aan te doen dat tegen een vuiltje kan. Er mogen geen open schoenen gedragen worden. Stevig schoeisel is aangeraden.

Meer informatie over de tarieven of bovengenoemde informatie? Neem gerust contact op!