fbpx

Persoonlijk leiderschap in Amsterdam

Tijdens een training persoonlijk leiderschap in Amsterdam bij Smart Steps leer je hoe je jezelf kunt leiden en richting kunt geven. Persoonlijk leiderschap betekent dat je eigen regie neemt over je werk, carrière, persoonlijke groei en leven. Om jezelf leiding en richting te kunnen geven is het belangrijk om op jezelf te kunnen reflecteren. Smart Steps helpt je hierbij door een werkwijze toe te passen waarbij inzicht in je eigen gedrag centraal staat om zo toe te werken naar positieve ontwikkelingen. Dit doen wij door te coachen door middel van paarden.

Hoe kan paardencoaching leiden tot persoonlijk leiderschap?

Wanneer je het gevoel hebt dat er een gebrek is aan persoonlijke leiding en regie, maar je niet weet hoe je dit kunt veranderen, zijn wij ervan overtuigd dat coaching met behulp van paarden jou kan helpen. Paarden zijn van oorsprong prooi- en vluchtdieren en leven in kuddes. Zij letten continu op hun omgeving om potentiële gevaren te signaleren. Daarnaast spiegelen zij zich aan hun kudde op gemoedstoestand, spanning en andere signalen. Hierdoor kunnen paarden veel bijdragen aan een training persoonlijk leiderschap. Zij spiegelen namelijk jouw lichaamstaal, houding, gemoedstoestand en emoties. Op deze manier ontstaat er een eerlijke confrontatie met jezelf, waardoor de eerste stap naar persoonlijk leiderschap is gezet. Tot slot kan het om op persoonlijk vlak te kunnen groeien nodig zijn om ook het basisvertrouwen te herstellen. Wij werken daarom tevens met de CREF-methode.

Training persoonlijk leiderschap in Amsterdam

Om op jezelf te reflecteren kan moeilijk en confronterend zijn. Daarom maken we bij onze training persoonlijk leiderschap gebruik van paarden. Doordat het paard je directe en eerlijke feedback geeft en hierbij niet oordeelt over wat jij misschien zelf als positief of negatief ervaart, kan je op een vredige manier naar persoonlijk leiderschap werken. Smart Steps biedt trainingen persoonlijk leiderschap in Amsterdam voor volwassenen en kinderen en gezinnen. Het draait hierbij altijd om het versterken van de innerlijke mens. Daarom maken wij de training altijd persoonlijk om zo oplossingsgericht te werk te gaan. Dit leidt uiteindelijk naar het belangrijkste doel van de training, namelijk de gewenste verandering in het dagelijkse leven.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over onze unieke trainingen? Wij helpen je graag bij het vinden van oplossingen zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Neem contact met ons op!

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag.
Wij reageren binnen 24 uur terug!