fbpx

Paardencoaching in Amsterdam

Smart Steps biedt paardencoaching in Amsterdam en omgeving. Soms moet er iets veranderen en dan wil je dit in eerste instantie zelf proberen op te lossen. Wanneer dit niet lukt kunnen wij je hulp bieden! Om jezelf te veranderen moet je namelijk je brein heropvoeden. Hiervoor is kennis en bewustwording van gedrag nodig. Smart Steps helpt je hierbij door middel van paardencoaching en dat kan in de omgeving van Amsterdam!

Paardencoaching: wat houdt het in?

Paarden zijn van oorsprong prooi- en vluchtdieren en leven in kuddes. Zij letten continu op hun omgeving om potentiële gevaren te signaleren. Daarnaast spiegelen zij zich aan hun kudde op gemoedstoestand, spanning en andere signalen. Hierdoor kunnen paarden veel betekenen voor jou tijdens een coaching sessie. Door paarden in te zetten tijdens coaching spiegelt het paard namelijk jouw lichaamstaal, houding, gemoedstoestand en emoties. Hierdoor krijg je direct inzicht in jezelf en welke aspecten zich in jouw gedrag en gevoel afspelen. Ook ontstaat er een eerlijke confrontatie met jezelf, waardoor er snel inzicht gegeven wordt over waar het daadwerkelijk om gaat tijdens de paardencoaching. Een ander voordeel van paardencoaching is dat het oplossings- en ervaringsgericht is. Het paard geeft je directe en eerlijke feedback en oordeelt niet over wat jij misschien zelf als positief of negatief zou bestempelen.

Waarom paardencoaching bij Smart Steps?

Smart Steps biedt paardencoaching in Amsterdam en omgeving voor bedrijven, volwassenen, kinderen en gezinnen. Hierbij ligt de focus op de persoonlijke groei en ontwikkeling van personen. Of dit nu een kind, volwassenen of team is, het draait om het versterken van de innerlijke mens. Tijdens de sessies met een gecertificeerde coach focussen wij op bewustwording en geven we je inzicht in je gedachten en gevoelens. Deze inzichten zetten wij om naar concrete stappen. Daarnaast staan we tijdens onze sessies stil bij persoonlijk leiderschap; hoe geef je richting aan je leven? Dit leidt uiteindelijk naar het belangrijkste doel van de paardencoaching, namelijk de gewenste verandering in het dagelijkse leven. Wij bevinden ons erg centraal; in Amsterdam en omgeving. Dus voor iedereen goed bereikbaar.

Meer weten over paardencoaching?

Wil je meer weten over wat wij met behulp van onze paardencoaching voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag bij het vinden van oplossingen zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en dit kan in Amsterdam en omgeving!

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag.
Wij reageren binnen 24 uur terug!