fbpx

Over ons

Over Smart Steps

HR

Met de deskundigheid en ruim 22 jaar ervaring in personeelsmanagement, HR advies en recruitment, adviseren en coachen wij bedrijven bij diverse HR projecten en het personeelsbeleid. Door onze brede werkervaring en opgedane kennis bij diverse grote en kleine bedrijven, zijn wij inzetbaar op diverse (tijdelijke) HR projecten, innovatieve veranderingen en interim opdrachten.

Ontwikkeling

Daarnaast coach en train ik met passie en bevlogenheid managers en medewerkers in het bedrijfsleven met uiteenlopende onderwerpen. Tevens leg ik mijn focus op de persoonlijke groei en ontwikkeling van personen in zowel teamverband als in een individuele setting. Hierbij gaat alles om het versterken van de innerlijke mens; of dit nu een kind, volwassenen of team is. Alle sessies staan grotendeels in het teken van (brein)kennis op doen, oplossingsgericht werken en eventueel nieuw gedrag aanleren. Ook het verwerken van eventuele vervelende levensgebeurtenissen (trauma’s) wordt aangepakt. De coaching sessies zijn te volgen in zowel de persoonlijke- als zakelijke sfeer.

Ondersteuning en advies

Smart Steps is bij uitstek van toegevoegde waarde bij tijdelijke HR ondersteuning en advies. Denk daarbij aan het uitvoeren van een nieuw personeelsbeleid, reorganisaties, het aantrekken van nieuw personeel of het geven van advies bij verandertrajecten. Leg dan gewoon je vraag bij ons neer en gaan wij samen kijken naar een passend maatwerktraject dat bij je wensen en behoefte past.

Isabel-Hompert

 

Isabel Hompert

Jarenlange ervaring!

HR (22 jaar)97%
Persoonlijk Leiderschap (13 jaar)80%
Persoonlijke Ontwikkeling (11 jaar)75%
Team Ontwikkeling (16 jaar)95%

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag.
Wij reageren binnen 24 uur terug!