fbpx

Ontwikkeling

Professional Ontwikkeling

Wil je als manager of gewoon als persoon meer inzicht krijgen in jouw eigen leiderschapsvaardigheden? Smart Steps biedt de ultieme mogelijkheid om hierachter te komen tijdens coaching, oftewel meestering. Tijdens deze vorm van coaching wordt er zowel gefocust op persoonlijk leiderschap als persoonlijke ontwikkeling en groei. Door te focussen op de persoonlijke aspecten kun jij uiteindelijk jouw team nog beter leiden. Management coaching of meestering wordt uitgevoerd met behulp van paarden. De gedachtegang van paardencoaching is dat jij als manager op een nieuwe manier inzicht krijgt in je eigen gedrag en houding. Door dit in kaart te brengen zal het uiteindelijk resulteren in een persoonlijke groei ontwikkeling.

professionals

Je wilt iets veranderen en oude gewoontes afleren, maar dit lukt niet. Het is namelijk lastig om bepaalde gedragspatronen te veranderen, omdat jouw brein vaak kiest voor de makkelijke en veilige weg. Daarom moet je om jezelf te veranderen of om meer leiderschap te kunnen nemen je brein heropvoeden. Hier is kennis en bewustwording voor nodig.

De werkwijze van Smart Steps

Smart Steps maakt gebruik van paarden als coaches. Paarden staan bekend om het feit dat zij de gemoedstoestand, spanningen en andere signalen weerspiegelen aan hun kudde. Door tijdens het coachen gebruik te maken van paarden, word jij als manager ook blootgesteld aan je eigen houding en gedrag. Normaal gesproken kan dit als confronterend opgevat worden, maar door het gebruik van paarden ontstaat er een eerlijke confrontatie met jezelf. Daarnaast starten wij ieder traject ook altijd met het beter leren kennen van het brein. Hiermee wordt de eerste stap naar persoonlijk leiderschap gezet.

Informatie ontwikkeling voor professionals of Meestering

Wil je meer weten over Meestering of een van de andere unieke trainingen van Smart Steps? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!