fbpx

Ontwikkeling

Master Your Talents!

Master Your Talents is een masterclass voor (toekomstige) managers, leidinggevenden en ondernemers die hun eigen succescode willen kraken; Managers en ondernemers die gaan voor de next level en succesvol zijn of willen zijn in  leven zowel zakelijk als privé. Het unieke concept is bedacht door Isabel Hompert, persoonlijk meesterschap expert en Natalie Serluï, personal stylist en kleding strateeg.

Ga jij voor het beste resultaat? Dan is Master Your Talents de ultieme masterclass waarmee jij gaat groeien naar nog meer succes en betere resultaten.

Volledig inzicht in je binnen- en buitenkant om naar ‘The Next Level’ te gaan
Echt inzicht in je leven begint bij echte kennis van jezelf. Dat hebben wij niet bedacht; Al in het oude Griekenland waren filosofen als Socrates ervan overtuigd dat ware kennis over het leven start bij intensief zelfonderzoek.

Dit eeuwenoude besef hebben wij voor ondernemers, leidinggevenden en (toekomstige)managers vertaald naar de training Master Your Talents. Tijdens het traject leren we je, je eigen identiteit verder te ontwikkelen, je talenten te ontdekken en deze optimaal in te zetten. Het unieke van Master Your Talents is dat we niet alleen met je binnenkant aan de slag gaan, maar ook met je buitenkant. Je innerlijk en uiterlijk gaan niet zonder elkaar. Ga jij voor echt succes en resultaat, dan ga je niet met een van de twee aan de slag maar met beiden.

Misschien denk jij bij het lezen: “Ik ben al succesvol en ik boek fantastische resultaten.”
Dat is geweldig! Maar nu een vraag aan jou: Ga je naar de tandarts een of twee keer per jaar? Doe jij dit omdat je gebit slecht is? Nee toch? Je doet dit preventief en wellicht is er iets onder liggend dat je nog niet hebt opgemerkt. Bij de tandarts zorg je dat je gebit in goede staat blijft en misschien nog wel sterker wordt.

Dit is precies wat jij gaat doen bij Master Your Talents, een training naar Next level. Je gaat jouw leiderschap nog sterker maken! En als er onderliggende zaken zijn ga je deze vast pakken en elimineren zodat jij meer succes en nog betere resultaten boekt. Alles gaat zoveel meer vanzelf als je weet wat jouw talenten zijn en hoe je die optimaal kunt benutten! Want er is geen plafond op het gebied van succes en goede resultaten…

Bewustwording
Wie ben jij nou eigenlijk? Welke impact wil je maken en welke acties passen daarbij? Hoe presenteer je jezelf in lijn met wie je bent en wat je wil bereiken?
Het antwoord op deze vragen vind je alleen als je inzicht krijgt in hoe jij in elkaar zit. Als je grip krijgt op jouw gedragspatronen. Als je snapt hoe jouw hersenen werken. En als je de samenhang begrijpt met jouw persoonlijke presentatie: je kleding, uitstraling en hoe jij overkomt. Want ook daarin schuilt de boodschap die je wil uitdragen.

Resultaatgericht
Deze masterclass geeft je direct praktische en resultaatgerichte handvatten. In een unieke combinatie van advisering, coaching en training ga je aan de slag met jouw ‘binnen- en buitenkant’. We maken jouw plaatje compleet en kloppend, zodat je blijvend succes zult aantrekken.

Aan het einde van de masterclass heb je antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kan ik een succesvolle verandering inzetten voor een beter resultaat?
  • Wie ben ik en hoe kan ik echt zijn wie ik ben?
  • Wat wil ik uitstralen en hoe kan ik mij onderscheiden van de rest?
  • Welke kleding draagt bij aan meer succes?
  • Wat is mijn meest gemaakte fout, waardoor ik niet zo (constant) succesvol ben als ik zou willen?
  • Welke impact heb ik op anderen?
  • Hoe geef ik mijn gedachten, uitstraling en focus meer richting, zodat ik bijvoorbeeld meer omzet ga behalen?

Masterclass – Master Your Talents
Voor wie: leidinggevenden, ondernemers (van zzp tot DGA) en managers
Wanneer: start 3 keer per jaar, neem contact op voor de eerstvolgende datum
Waar: regio Amsterdam
Investering: € 497 excl. btw

Lukt het jou niet om aan te sluiten of wil je deze masterclass liever alleen of met zijn tweeën volgen? Stuur dan een mail naar info@smart-steps.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wij zien je graag bij de masterclass!

Wat anderen zeggen over Master Your Talents

“Mooi om heel concreet aan de slag te gaan met zowel de buiten- als de binnenkant. Jullie expertise komt heel natuurlijk samen doordat jullie elkaar enorm aanvullen”
Daphne van den Heuvel - Grafisch vormgever bij 200% vormgeving

“De opbouw zit heel goed in elkaar door de oefeningen kom je makkelijk tot ‘De handleiding’. Door de talenten en de zaken waar je trots op bent met elkaar te delen, kun je vanuit positiviteit verder. Dit is veel effectiever dan de focus op belemmeringen leggen.”
Corina den Broeder - Hoofd Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering

“Leuk, positief en interactief. Duidelijk hoe binnenkant en buitenkant elkaar kunnen versterken. Blootleggen van de belemmeringen en mooi dat je met je talenten aan de slag gaat. Fijne feedback en ontwikkelingen. Daarnaast een goed plan gemaakt voor de korte en lange termijn.”
Ingrid Gerrits- Sales Manager bij Sothys Nederland BV

“Erg inspirerend, veel inzichten en nieuwe kennis opgedaan. Is een cadeau voor jezelf”
Bine Spoormans - Advocaat bij Familierechtadvocaten in Amsterdam

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor onze masterclass.