fbpx

Ontwikkeling

Ben je klaar om alle remmen los te gooien?

Je wil dingen anders gaan doen in je leven.
Je weet dat je daarvoor zelf in actie moet komen. Dat je jezelf een spiegel moet durven voorhouden.

Dan zit je bij ons goed. Met ‘ons’ bedoel ik mijzelf en de paarden. Want al ben ik als professionele coach goed in spiegelen, paarden kunnen dat nog veel beter.

Ben je bang voor de confrontatie met jezelf en dat wat jou blokkeert? Twijfel je nog? Stop dan nu met lezen. Je mag het spannend vinden allemaal, maar je mag niet twijfelen. Aan een twijfelaar heeft de toekomstige versie van jezelf helemaal niks. Je moet het écht willen, de regie pakken in je leven. Je moet het namelijk ook echt gaan DOEN. Ik kan je alleen helpen als je wil groeien, als je voor resultaat gaat.

Wij gaan samen op ontdekkingsreis. Jij gooit alle remmen los!
Laten we een datum inplannen voor jouw Alle remmen los sessie. Het startpunt van jouw reis. In 90 minuten ga je veel over jezelf leren. Je gaat naar binnen kijken en je zal de confrontatie aangaan met dingen die je misschien stiekem wel weet maar waar je altijd je ogen voor sloot.

Ik geef je de garantie dat jij de Alle remmen los sessie als zeer waardevol zult ervaren. Na 90 minuten ga je naar huis met een koffer vol inzichten, én met huiswerk. Want als je gaat voor persoonlijk meesterschap, gaat jouw groei niet vanzelf. Je moet er nog echt iets voor doen. Maar je weet wat je te doen staat. Eindelijk.

“Op het moment dat je bewust weet wat je onbewust altijd al deed dan kun je jezelf veranderen en verbeteren.”

Stop met twijfelen. Dit is jouw kans. Pak de regie over je eigen leven. Of doe het niet, ook goed. Maar dan ga je een hoop missen. 😉

Alle remmen los
Duur: 90 minuten
Locatie: Amsterdam - Halfweg (of een andere locatie in Nederland, met paarden. Investering dan nader af te stemmen)
Investering: 127 euro ex btw

Aanmelden

Meld je hieronder aan.