fbpx

HR

HR Interim Manager

Als HR interim manager in Amsterdam voeren wij diverse interim opdrachten uit. Is je eigen HR manager tijdelijk niet inzetbaar, is het er behoefte aan tijdelijke of extra HR kennis en uitvoering van het personeelsbeleid, of vindt er een reorganisatie plaats binnen je bedrijf? Voor alle HR management vraagstukken kunnen wij specifieke kortdurende opdrachten of langere projecten voor je uitvoeren.

HR interim manager

HR manager als sparringpartner

Zoek je een deskundige sparringpartner met een behoorlijke staat van dienst op HR management gebied, dan biedt Smart Steps je de HR manager die je bij kan staan om invulling te geven aan tijdelijke oplossingen op strategisch of uitvoerend niveau.

Je kunt ons inschakelen bij vraagstukken en tijdelijke ondersteuning bij onder andere:

  • Het opnieuw positioneren van de HR afdeling
  • Het introduceren of verbeteren van het personeelsbeleid
  • Het doorvoeren van reorganisaties en personeelsreducties
  • Het ontwikkelen van een HR concept en HR instrumenten
  • Het bepalen van nieuwe of verbeterde arbeidsvoorwaarden
  • Het coachen en begeleiden van het management
  • Het opstellen of verbeteren van de personeelsadministratie

Interim HR manager

Of het nu om een vervangingsvraag gaat, een veranderopdracht, werving & selectie of implementatietraject, met de interim HR manager kun je, je vraagbehoefte bespreken en stellen wij hier een maatwerk trajectplan voor op. Wij bereiken resultaat door waar nodig HR processen te stroomlijnen, veranderingen door te voeren of het regelen van ad hoc personeelszaken.

Deskundigheid

Heb je tijdelijk extra capaciteit of deskundigheid nodig bij recruitment en het vinden van de juiste persoon op de juiste plek? Wil je een aantal personeelsleden een outplacementtraject aanbieden of outsourcen? Smart Steps geeft HR advies en ondersteuning precies waar je bedrijf het nodig heeft. Desgewenst kunnen wij een volledige personeelsadministratie opzetten of geven advies bij het implementeren van het personeelsbeleid.

Hoe goed bent u voor uw personeel?

Soms kan het zinvol zijn om loopbaancoaching in te zetten voor een medewerker. Dit wordt ook wel jobcoaching genoemd. Natuurlijk wil je ambitieuze medewerkers met groeipotentieel liever binnen je organisatie houden. Door het geven van gerichte coaching op de werkvloer, kan de HR manager een stappenplan maken, zodat opgedane kennis en werkervaring binnen de organisatie blijft en je met je personeel een langdurige en stabiele werkrelaties op kunt bouwen.

Behoefte aan een interim HR manager?

Als interim HR manager zijn wij voor een aantal uur per week beschikbaar, maar je kunt ons ook inschakelen bij langdurige projecten voor een maatwerk traject voor enkele weken of maanden. Het tarief is afhankelijk van de opdracht, en gemiddeld € 85,- per uur. Heb je direct of op korte termijn een interim HR opdracht voor ons, neem dan direct contact met ons op en kunnen wij je behoefte bespreken.