fbpx

HR

HR Advies Amsterdam

Als HR adviseur in Amsterdam geven wij HR advies voor het kleine MKB tot middelgrote organisaties. Wellicht heeft je bedrijf behoefte aan een vast aantal uren per week aan HR management taken en wilt je hier geen vaste manager voor aantrekken. Het kan ook zijn dat je gericht HR advies wilt bij een tijdelijk probleem of dringende personeelsvraagstukken. Smart Steps staat ook kleine bedrijven bij waar behoefte is aan extra of tijdelijke deskundigheid op HR gebied.

HR-advies

HR advies op personeelsafdeling

Naast onze rol als interim HR manager geven wij ook HR advies aan bedrijven die graag een deskundige en ervaren HR consultant inschakelen bij verandering of vernieuwingsprojecten op de personeelsafdeling.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het opzetten of opnieuw vorm geven van HR (afdeling)
  • Het geven van advies bij verbeteringen binnen het personeelsbeleid
  • Het opzetten of verbeteren van de personeelsadministratie
  • Het uitvoeren van een werving & selectie procedure
  • Het geven van advies bij outplacement en juridische vraagstukken
  • Het opzetten van een personeelshandboek
  • Het schrijven van adviesrapporten
  • Het opzetten van een ziekteverzuimbeleid

HR afdeling

Naast personeelszaken of HR kan Smart Steps je als MKB-er ook bijstaan in andere organisatorische werkzaamheden of het inrichten van een HR afdeling. Waar nodig kunnen wij een goede basis aanleggen bij diverse uitvoerende personeelsprocessen of voor HR trajecten. Daarna kunnen wij een parttime of vaste personeelsmedewerker coachen en begeleiden om het personeelsbeleid verder vorm te geven en te implementeren. Je zet ons in daar waar de behoefte ligt.

HR advies bij het personeelsbeleid

Heb je extra personeel nodig, maar geen tijd voor het recruiten van nieuw personeel dan kan Smart Steps dit ook voor je doen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van recruitment, voeren wij op SMART gerichte wijze selectiegesprekken en kunnen ook onderhandelingen voeren met uitzendbureaus en werving en selectiebureaus. Daarnaast kan Smart Steps je helpen bij het opleiden en coachen van eigen personeel.

HR advies nodig?

Je kunt ons voor HR advies voor een aantal uur per week inschakelen, maar wij kunnen je ook tijdelijk bijstaan bij een specifiek project of komende reorganisatie. Het tarief is afhankelijk van de opdracht, en gemiddeld € 85,- per uur. Wil je de mogelijkheden vrijblijvend met ons bespreken? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij je vraagbehoefte met je kunnen doornemen.